Riis Bilglass

Vi ordner alt ovenfor ditt forsikringsselskap. Med kasko eller delkasko blir steinsprutreparasjon utført kostnadsfritt for deg, uten egenandel og bonustap. Ved skifte av frontrute betaler du kun egenandel. Spør oss også om vindusviskere og spylervæske. Vår Riis bilglassavdeling finner du like øst for Kviltorp Camping.
Les mer og bestill time her.

Steinsprut

Steinsprut er irriterende, men det er ingen grunn til å fortvile. Som oftest kan skader fra steinsprut repareres uten å måtte skifte frontruta, og ruta får gjenoppbygd sin opprinnelige styrke.

Det er størrelse og plassering på steinspurten som er avgjørende for om det er snakk om en enkel reparasjon eller om frontruta eventuelt må byttes. Denne bedømmingen kan du trygt overlate til oss i Riis Bilglass.

Ta kontakt med oss i dag, så finner vi en løsning. Null stress!

* Steinsprutreparasjon er kostnadsfritt for alle som har kasko eller delkasko.

Glass til alle biler!

Uansett bil eller modell så kan vi i Riis Bilglass hjelpe deg med rutebytte. Alle glass til personbil leveres etter bilfabrikantenes spesifikasjoner. Riis Bilglass er Norges største bilglasskjede, og som kunde hos oss får du profesjonell hjelp og håndtverksmessig utførelse. Uansett om arbeidet utføres på front-, side-, eller bakrute.

Andre produkter

Vi tilbyr også et omfattende utvalg vindusviskere fra leverandøren Bosch, og har viskere som passer for alle kjøretøy. Vi kan også hjelpe deg med spylervæske, glassrens, isskraper, mm.

Lyktepolering
Slitte lykter gir dårlig lys og kan på den måten være en sikkerhetsrisiko. I tillegg er det jo heller ikke særlig pent. La oss i Riis Bilglass polere lyktene på bilen din, så slipper du å kjøpe nye dyre lykter.

Solfilm
Det er mange grunner til å dekke bilruten med solfilm. Med solfilm fra Riis Bilglass og Solfilmsgruppen vil du straks oppleve å få en mer behagelig og temperert kjøretur.
Les mer om solfilm her...
Kontakt oss

Tlf: 71 20 64 20

bilpleie@oeverland.no